yeah

Malmös match blev inställd idag, så det blev inget tittande på den iaf. Har typ bara varit nere i byn å handlad lite gott å sen suttit vid datorn hela dagen. Var meningen att jag skulle till Malmö, men har inte mått 100, så stannade hemma. Funderar på att gå å lägga mig nu, ska till gymmet imorn fall jag mår bättre, så skriver mer då :)

tjingeling.

aja

Börjar resan mot Ystad halv 7, riktigt pissigt väder hela vägen. Sjukt svårt att se något alls, och så blir jag chaffis. Vafan! Aja vi losade med 7-6, vilket är dåligt, men det är sånt som händer. Matchen började kl 8 och så är man hemma kvart i 12 pga det horiga vädret, blir så lack alltså. En hel fredag bortslösad..
Blir inget Malmö imorgon och kolla MFF imorn eftersom bilen är paj. Måste köpas ett nytt batteri som går på typ 2000 -_-'. Jubbigt.. nu ska jag dra mig till sängen, hörs imorn :)

Tjingeling

well

well, det blev inte som planerat idag. Skulle in och käka i Lund och sen kolla på innebandy. Men kom ut till bilen och batteriet var helt dött. Haha. Så har plockat av det och satt det på laddning.. lite kan jag iaf ;)
Har typ kollat på 2012 sen, å ja jag vet att jag är sen med att kolla den.. Men den var fan riktigt bra.
Har dammsugat hela huset sen.. nånting jag är påtvingad eftersom jag är arbetslös. GIVE ME A JOB PLZ!

Nu ska jag äta lite och sen går jag ner till Johan och vi har följe till samlingen. Match i Ystad kl 8, not nice! Sjuk tid på en fredag alltså. Positivt är att jag inte kan köra dit. Haha
Skriver mer sen

Tjingeling

trött

Hallå alla. Har varit riktigt trött dom senaste dagarna. Har typ inte haft ork till något alls, så har i princip bara legat framför tvn i soffan och chillat. Idag har jag dock varit på gymmet med Johan, så nu är jag trött igen. Haha
Måste bara kommentera det jävla skitvädret. Som det snöade igår, fyfan. Hatar snö så jävla mycket.. och nu börjar fotbollssäsongen om 1,5 månad, då kan det fan inte se ut såhär alltså. Funkar inte..

Funderar på att åka in och kolla på Spyken - Katte imorgon när dom spelar innebandy, men jag får se :)

Tjingeling



....

Slappat, kollat jobb på nätet och spelat dator. Så kan man väl sammanfatta denna dag änsålänge.
Käkade precis, och det var så jävla gott att jag åt så jävla mycket att jag vill nu gå och kräka typ :)

Träning senare ikväll, blir najs.
Sen blir det till frisören imorgon, får se hur mkt jag klipper av ;)

Tjingeling

slut

Ja då var denna helg också slut. Inte hittat på så mycket idag. Var i Landskrona och kollade på innebandy med Hampebooii.. Rätt rolig match, jävligt spännande var det.
Orkar inte vara uppe längre nu, blir sängen nu, så jag orkar dra till gymmet imorgon (Y)
Men hare fett så ses vi.

Tjingeling

:)

Tja alla!
Igårkväll var det som sagt party, det var trevligt, men stack hem ganska tidigt eftersom jag skulle upp kl 11 idag.
Mötte Danne i Dalby centrum vid 12 och vi åkte in och kollade träningsmatchen mellan MFF och Köge (Danmark).
Malmö vann med 5-1, så jag blev glad :D Efter det så träffade jag en kompis en stund :)
Åkte sen hem och vi skulle spela match, vi vann med 9-4 (tror jag det var) Och jag spelade sjukt bra idag igen. Helt stolt över mig själv :'D. Blev några baljor från min sticka! :)
Kom hem sen och käkade, å nu sitter jag bara här och chillar. Är riktigt trött.
Skriver mer imorgon :)
puss

pardeeey!

tjaa!
har varit duktig idag, gick upp redan kl 10.30 för att mamma tvingade mig. haha
Chillade efter det, såg att mina pengar från a-kassan äntligen har börjat rullat in rätt nu, så underbart! :)
Annars har jag varit på gymmet idag med Hampe, fett skönt faktiskt.
Snart så blir det mat, och kolla handboll efter det. Efter det så blir det party, det kommer gillas. Hinka några bira är aldrig fel. Men blir inte förmånga, ska kolla fotboll imorn, så måste kunna köra in. Haha

Kommer kanske en update senare idag, eller så blir det imorgon!
Tjingeling!

..

blev inget stan idag, får bli en annan dag. :) Har typ inte gjort något alls idag.. som vanligt då alltså.
Men blir nog sängen nu :)

Bjuder er på en sjukt rolig parodi på "I got a feeling" :)





Tjingeling

arg

Jag är faktiskt lite arg nu. A-kassan hade lovat att fixa till deras fel tills idag, men har inte hänt ett piss. När man ringer dit och ber att få prata med den som har hand om det, så har dom inte tid... vafan ska man göra. Helvete, ge mig mina pengar!

Blir kanske åka in i stan strax, får se.

tjingeling

sug

Sverige suger verkligen i handboll!!!
Leder med 6 bollar i paus och förlorar tillslut med 2 bollar, hur jävla svårt kan det vara och möta ett jävla Slovenien. Förhelvete, skärpning för er nu alltså.

Var på gymmet innan, blev att träna, ben, vader, mage och rumpa idag. Bara så att alla vet. Haha
Är riktigt skönt att ha kommit igång med det på riktigt nu alltså, är riktigt taggad för nästa pass.

Kollade precis på Paradise Hotel, det börjar verkligen bli spännande och så vidare nu för er som inte vet vem som vinner.
Men eftersom jag vet det, så kommer jag avslöja det nu. Det blir Jackie som vinner, så nu kan ni sluta att titta på det :'D haha, förlåt var bara tvungen att säga det. :)
Nej nu blir det lite tv-tittande och sen sängen.

Godnatt



Vinnare av PH detta år!

tisdag

Chacha.
Igår så kollade jag min kompis Tobias Malm när han tränade med MFFs a-lag. Du var mycket duktig, bara så du vet :D Hoppas att han kommer fortsätta med a-laget, det hade varit riktigt kul för honom :D
Efter det så var jag bara hemma och ingenting hände förren det var dags för innebandyträning vid halv 9. Måste faktiskt säga att jag är i grym form nu ;) Haha
Idag så vare tänkt att jag skulle gå upp kl 11, men av nån konstig anledning så har inte klockan ringt? Så jag vaknade istället halv 2, haha.
Sitter nu bara och chillar, ska snart dra till gymmet med Hampe. Får se vad som händer efter det.
Skriver mer senare. :)

godkväll :)

Godkväll alla kära läsare. Har typ precis kommit hem från Bunkeflo. Spelade match mot Malmhaug och vi vann med 6-3. Lovely :) Sen efter matchen stack vi och käkade.
Nu sitter jag bara och kollar på tv och snackar på msn, blir nog läggdags tidigt eftersom jag ska in och kolla när MFF tränar imorgon. Min kompis ska träna med a-laget, så är ju ett måste att åka in och kolla. Haha :)
Men skriver mer imorgon igen.
puss!

söndag

Godeftermiddag bloggen. Har precis vaknat så tänkte så tänkte berätta lite om helgen och så.
Igår så vaknade jag runt kl 12 (bra!), käkade frukost och sen drog jag till gymmet med Hampe. Körde bicep, rygg och underarmar igår. Skönt att äntligen ha kommit igång med gymmet nu igen. Snart sommar ffs :'D
Gick/löpte sen på rullbanden i 15 min, eller ja det gick knappt att löpa, har ju en sträckning i vänster bakre lår.
Efter gymmet så drog jag och Hampe ner och kolla innebandy i hallen.
Kom hem, käkade, spelade lite dator. Sen drog jag ner till en kompis och spelade poker. Jag förlorade 100 kr :'(.
Sen blev det bara hem och spela dator och kolla NHL, så gick å la mig vid 4 ungefär :)

Idag så ska vi spela match vid kl 6, men nu innan så ska jag inte göra något speciellt, mer än och käka fruskost :)

Så skriver senare ikväll igen hur det gick och så:)

ont

Vaknade idag, kände direkt att mitt lår inte blivit bättre sen igår. Hade träning igår tillsammans med mitt lag och P93or, och när jag sprang ett tag där så bara small det till i baksidan av låret, och nu gör det sjukt ont. Hoppas bara att det är en liten sträckning och inget annat. Har också sjuk träningsverk sen jag var på gymmet i onsdags, helt sjukt alltså. Haha

Igår så nördade jag mig med att spela FM typ hela dagen.. eller iaf fram till jag stack in med JP och Lundin till stan. Jag åkte dock hem utan att ha köpt något (bra gjort!). Sen efter det var det träningen som sagt, och efter det så blev det typ tv och sängen.

Idag vet jag inte riktigt vad som kommer att hända, men det är iaf Leksand-Malmö idag på tv8 kl 19.00 för er som är intresserade. Får se om man drar ut eller något efter det.
Ha det fint :)

lycklig!

Just för tillfället fick jag ett sjukt bra beslut av a-kassan. Dom hade räknat fel på min dagpenning (alltså pengar per dag som man får av dom). Innan låg den på 232 kr om dagen, vilket är skitlite! Och nu ringer dom idag och säger att jag istället ska ha runt 565 kr istället. Vilket betyder att jag ska få ca 17000 extra under dom dagarna jag redan varit arbetslös. Så jävla sjukt underbart så jag vill gråta :'D Underbart besked, äntligen kan jag börja göra saker igen!

Nu blev jag så glad att jag ska sticka iväg till gymmet och bara pumpa som fan alltså! Fan! Skönt, vi hörs sen igen alla snyggingar :D
pusspusspuss!



haha

Bjuder på en skön video kära läsare! :)




måndag

Tja! Sorry för dålig uppdatering under helgen, men har helt enkelt inte pallat. I lördags kväll var jag hos JP, och vi käkade och kollade någon konstig film som gick på 6an. Haha, ändå rätt kul var den. Kollade även lite Scrubs, Singing Bee, och 2 and ½ men :) Kom sen hem och då blev det lite chill framför tvn innan jag somnade osv.

Igår så började jag dagen med en stadig frukost vid halv 1. Efter det så drog jag till gymmet för första gången på typ en månad. Det var skönt som fan, men idag har jag värsta träningsverk så jag inte kan röra mig alls. Haha.. har träning ikväll också, får se hur det kommer gå :)
Efter gymmet så hämta jag JP och åkte in till Lund. Käkade och kollade sen på innebandy. hööhöh.

Jag längtar cpmycket efter att fotbollssäsongen ska komma igång. Typ två vecka till träningsmatch mellan MFF och Köge, och ganska exakt 2 månader till allsvenskan drar igång. Kommer bli ett riktigt fett år iår!
Och sen Alanya under uppehållet. Kan det bli bättre? :D


Nu ska jag typ leta efter jobb, pallar som sagt inte gå hemma.
Skriver mer sen. Chacha!



lördag

Ja det är lördag idag. Både skönt och inte skönt. Haha. Igårkväll så gjorde jag typ inte så mycket. Blev att kolla lite film, spela datorspel (Football manager) och sen kollade jag på NHL inatt. Det är så jävla fett mycket roligare än svensk hockey. (:
Idag vaknade jag vid 11, vilket är tidigt för mig den senaste tiden. Käkade frukost och sen bar det ner till hallen eftersom vi hade match. Vi vann med 8-1 och dom andra var jättedåliga. Jag missade så mycket chanser så det finns inte. haha (:
Ikväll så blire bara chill med lite kompisar och så. Venne riktigt vad vi kommer göra, men hittar alltid på något. :)
Tänkte dessutom dra till gymmet imorgon, första gången på sjukt länge. Ska bli skönt :)
Hörs senare eller nåt.
puss (:




torsdag

Igår så kollade jag som sagt Skånecupen inne i Malmö. Efter det så åkte jag och kollade hockey med pappa. Sjukt fint att Malmö äntligen vann när jag var och kollade på dom. Det var ett tag sen. haha. Gjorde inte så mycket mer än spelade tvspel och kollade på tv å lite sånt. :)

Idag så har jag gjort absolut ingenting, spelar lite Football manager nu, och kollar runt på nätet och lite så. Ska snart ner i byn och sätta in våra resepengar på banken, så jag kan betala resan till Turkiet. Bara 6 månader kvar! haha :) Kommer iaf bli sjukt skönt när man väl är där :)

Ställde mig på vågen idag för första gången sen innan jul typ. Har lyckats att gå ner typ 5 kg under jul och nyår, utan att ha tränat något speciellt. På söndag tänkte jag ta tag i gymmet och löpning på riktigt, så man kan gå ner några kilo till :)

Något jag är riktigt sugen på nu är att hitta ett jävla jobb, pallar inte bara sitta hemma.. och dessutom pengar. Det är så jävla tråkigt. Är det någon som vet var det kan finnas jobb till mig så hör gärna av er!
Funderar på att åka in till Köpenhamn i slutet av denna månad och söka jobb där, hoppas på bättre lycka där! Och eftersom den svenska kronan är så jävla dålig nu, så tjänar man fett bra om man jobbar i Danmark nu, så hoppas att man kan hitta något där!


Men ja, jag skriver mer ikväll snyggingar :)

godnatt

Ja nu är klockan mitt i natten ocg jag börjar bli trött. Har varit lite för lite sömn dom senaste dagarna. Idag har det inte hänt ett piss, har typ bara suttit och spelat Fifa och kollat fotboll/hockey på tv. Så funderar starkt på att gå och lägga mig nu. haha

Imorgon så ska jag in till Malmö och kolla finaler i Skånecupen tillsammans med mitt fotbollsproffs Tobias Malm :D Framtida stjärna i MFF :D
Tänkte kolla på hockey imorgon med, MIF möter Växjö, kan nog bli en rolig match förhoppningsvis. Haha :)
Sen får jag se om det händer något på kvällen :)

Bjuder här på ett sjukt roligt klipp!




måndag

Ja då var det måndag, vad det nu har för betydelse när man är arbetslös. haha :)
Idag så har jag varit i Lund en stund och träffat en kompis, och sedan var jag på ett möte med en jobbcoach.
Gick upp typ kl 12, och gick å la mig typ 6, så jag är sjukt trött nu för tillfället. Ska kolla lite hockey och så innan jag drar på innebandyträning. Är ju satsig nu ffs :D
Efter det så blir det bara hem och chilla lite framför datorn innan jag ska sova. Måste tagga inför Helsingborg imorgon där det är paarty! Kommer bli sjukt nice alltså :D

Och grattis på 20 års dagen idag lilla Johan. Systemet och allt.

Men ha det fint, så hörs vi :)

fan

Sveriges junior förlorade mot USAs dito, med 4-2. Sverige spelade pissdåligt! Annars har kvällen bestått av Fifaturnering hos Hampus. Där jag förlorade sjukt orättvist!
Helvetes natt alltså.. nu går jag och sover!
Ha det fett!




godkväll

Godkväll alla kära!
Idag så har det inte hänt så mycket. Gick å la mig vid 5 imorse, så gick upp vid halv 1 och var fortfarande jävligt trött. Haha. Har typ spelat lite spel på datorn, och kollat på Man Utd mot Leeds. Sjukt nice att Leeds kissa på United! :'D Efter det så har jag typ bara kollat på tv och varit allmänt slö. Ska dock snart sticka ner till en kompis och spela Fifa10 på Xbox360, så det blir väl lite najs! Tänkte sedan inatt att kolla på hockey.. Det börjar 3, så ni får hjälpa mig att hålla mig vaken. Haha! :D
Men ska typ bege mig från datorn nu. Ha en fortsatt bra kväll, så hörs vi imorgon igen! :)



lördag

Chacha.
Idag är det då lördag, och det har inte hänt så mycket mer än att jag har kollat på tv typ. Var inne i stan en stund också, men hade inte råd att handla något eftersom jag är arbetslös. haha! Eller ja, jag handlade b-vitaminer..
Har typ bara spelat spel och legat framför tvn resten av dagen..
Ska nog snart sätta på en film skulle jag tro :)

Har dock ett nyårslöfte jag ska följa iaf fram till vi åker till Alanya 13 juni. Och det är att försöka träna varje dag, och käka mycket bättre än vad jag gör nu. Så hoppas jag att det ger resultat. :)


Här är en bild, som jag skäms för jävligt mycket hur jag ser ut.. men det är som sagt startskottet nu. Kommer följa upp med lite bilder då och då och se fall det blir något bättre resultat!

Jag skäms otroligt mycket för denna bild, är fan knappt så jag vågar att lägga upp den. haha!
Menmen, såhär ser starten ut ;)


2010

Ja då var vi inne på 2010 nu då. Blir det att säga 10 eller 010? Jag kommer nog själv att köra på 010 faktiskt! :)
Gårdagen började att jag sov ut ganska länge för att orka med kvällen. Fixade mig och sånt och drog ner till Mikael vid 5, där Mikael, Anna och Daniel var. Vi skulle laga mat tillsammans, och det blev fläskfile med potatisklyftor, beasås och skysås. Ska tilläggas att varken jag eller Anna hjälpte till med maten, haha :) Men gott var det. Vi drog sedan vidare till Lund och fest på Klostergården.. kan varit en av dom tråkigaste festerna ever, fyfan vad waisted det var alltså. Drog sen vidare till Lundagård där det smälldes av en del raketer osv.
Jag träffade sedan Johan med några flera, och bestämmde mig för att dra ner till dom istället. Micke och Anna ville hellre hem och sova :) Daniel följde dock med, men han stack efter en liten stund. Vi andra bestämde oss för att gå ut och försöka hitta nåt ställe att komma in på, men eftersom kl var typ 02.30, och dom stängde barerna vid 3 (varför 3 på nyårsafton?) så var det inte värt att betala 150 spänn för att komma in. Så vi tog varsin kebab och gick hem istället. Slaggade på soffan till kl 7.Sen slutade Johans plastmorsa Ann att jobba, och hon kom och hämtade oss. Kom hem och sen gick jag och la mig igen, och vaknade sedan upp vid halv 3 igen. Idag så kommer det väl inte hända nåt mer än att det blir slapp med pizza ikväll, och sen sova och ta nya tag imorgon.
Skriver sen med en liten summering av 2009, och 010ans nyårslöften.



Några bilder från igår



RSS 2.0